Vloerenstudio Nederland

Met een zeer gemotiveerd, enthousiast en ervaren team staan wij voor je klaar in BrummenWij kunnen je tijdens het hele proces begeleiden, van ontwerp tot een vakkundige uitvoering. 

Visgraat PVC Vloeren kopen of laten leggen in Brummen

Visgraat PVC Vloeren Brummen

Woont u in de regio Brummen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Brummen waar u een visgraat pvc vloer kunt kopen? Pvc-vloeren zijn in meerdere opzichten een uitstekende keuze. Hoog van kwaliteit, beschikbaar in tal van ontwerpen en te leggen op 2 verschillende manieren.

Verlijmd of met een clickverbinding, waarover wij u uitstekend kunnen adviseren.
Pvc-vloeren zijn er in tegels of stroken in verschillende dessins bijvoorbeeld houtlook en betonlook. Wij werken met topmerken zoals Forbo, Ambiant, Design flooring, Viva floors, Moduleo, TFD floor, Gerflor, Desso, MFlor en VT wonen.

Wij kunnen u de voor en nadelen van beide methodes voor het leggen aangeven, zodat u de beste keuze kunt maken die goed aansluit bij uw wensen.

De visgraat pvc-vloeren is de vloerentrend van dit moment. Met een visgraat pvc-vloer haalt u het beste van 2 werelden in huis. Deze vloer combineert de klassieke, authentieke uitstraling van een houten visgraatvloer met de praktische voordelen van een pvc-vloer. Ook kunnen wij u van dienst zijn met het infrezen van vloerverwarming, egaliseren, zetten en afkitten van plinten. Zo is het ook mogelijk om over een tegelvloer PVC te plaatsen d.m.v. egalisatie. 

Zowel particulier, dus voor in uw woning als zakelijk, kantoor of instelling.
In Brummen en omgeving kunnen wij u goed adviseren. Onze winkel is gevestigd in Westervoort maar wij komen ook graag bij u thuis of op kantoor dan wel instelling. Een van onze meest ervaren verkoop adviseur Eef Hoedt kan u op locatie maar ook in onze showroom adviseren. Wij zijn onder meer werkzaam in de regio’s Amersfoort, Utrecht & Apeldoorn en de rest van Nederland.

Wij komen altijd op locatie de situatie bekijken, welke ondervloer, toepassing en staat van de ondervloer. Ga ervan uit dat een ondervloer altijd geëgaliseerd moet worden. Bij houten ondervloer zijn andere oplossingen, deze kunnen niet geëgaliseerd worden. Zo kan de ondervloer vaak invloed hebben op de keuze van een bekleding.

Onze eigen vakmannen kunnen deze werkzaamheden verrichten. Als de werkzaamheden zijn afgerond lopen zij samen met u de gemaakte werkzaamheden langs om op te leveren. Mocht er dan nog iets zijn kunnen onze stoffeerders dit gelijk aanpassen of heeft u nog vragen kunt u deze aan onze mannen stellen.

Ook voor onderhoud van pvc kunt u met advies bij ons terecht. Wij verkopen de juiste schoonmaak/onderhoud voor uw nieuwe of bestaande pvc-vloer.

Vloerenstudio Nederland

Wij staan voor:

E

Ervaring

Met 20 jaar ervaring in de woning en projectstoffering.

E

Advies, verkoop, deskundig

Advies op maat voor elke situatie.

E

Vrijblijvend en op afspraak

Je bent altijd welkom met of zonder afspraak.

E

Transparant

Je krijgt bij ons altijd een eerlijk en duidelijk advies.

E

Kwaliteit

Voor ons nummer 1 in zowel de voorbereiding als uitvoering van elke opdracht.

E

Bezoek aan showroom

Wij hebben een ruim assortiment met de meest actuele vloeren, gordijnen en zonwering.

Openingstijden Showroom:

Maandag: Showroom gesloten
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Wilt u advies of meer informatie? Maak dan een afspraak zodat wij u goed kunnen helpen!

Showroom
Het Vergun 30
6931 KD Westervoort

Telefoon:
026 - 3034211

Mail:
info@vloerenstudionederland.nl

Vloerenstudio Nederland helpt u graag met advies, verkoop en deskundige montage van vloeren en gordijnen. Wij hebben 20 jaar ervaring in de woning & project markt.

In Westervoort (bij Arnhem) hebben wij een mooie en overzichtelijke showroom, met actuele producten en trends die regelmatig getoetst en veranderd worden.

Officiële dealer van Scratchnomore
Geen krassen meer!