Vloerenstudio Nederland

Met een zeer gemotiveerd, enthousiast en ervaren team staan wij voor je klaar in EdeWij kunnen je tijdens het hele proces begeleiden, van ontwerp tot een vakkundige uitvoering. 

Tapijtvloeren kopen of laten leggen in Ede

Tapijt in Ede

Woont u in de regio Ede en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Ede waar u een tapijt vloer kunt kopen? Met tapijt kun je eenvoudig sfeer geven aan jouw interieur.
Het maakt daarbij niet uit of je van modern , klassiek, industrieel of liever voor basic gaat er is altijd wel een keuze te maken die goed bij jouw woonstijl past.
De keuze in kleuren, materialen en dessins is enorm. Tapijt is verkrijgbaar in heel veel kleuren en dessins en afmetingen. Ook voor de zakelijke markt kiest men vaak voor tapijt. Meestal valt de keuze dan op tapijttegels.

Karpetten zijn er in verschillende maten, kleuren , talloze dessins, hoogpolig of plat geweven.
Decoratief en worden vaak gebruikt op harde vloeren omdat ze het geluid absorberen.
Daarnaast worden karpetten als warm en gezellig ervaren.

Schoonloopmatten zijn erg belangrijk voor behoud van uw vloer. De hoeveelheid vuil en vocht worden tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede entree mat. Ook voorkomt een entreemat ongelukjes als het uitglijden op een vochtige vloer.
Matten zijn in vele afmetingen te verkrijgen en kunnen op maat gesneden worden.

Zowel particulier, dus voor in uw woning als zakelijk, kantoor of instelling.
In Ede en omgeving kunnen wij u goed adviseren. Onze winkel is gevestigd in Westervoort maar wij komen ook graag bij u thuis of op kantoor dan wel instelling. Een van onze meest ervaren verkoop adviseur Eef Hoedt kan u op locatie maar ook in onze showroom adviseren. Wij zijn onder meer werkzaam in de regio’s Amersfoort, Utrecht & Apeldoorn en de rest van Nederland.

Wij komen altijd op locatie de situatie bekijken, welke ondervloer, toepassing en staat van de ondervloer. Ga ervan uit dat een ondervloer altijd geëgaliseerd moet worden. Bij houten ondervloer zijn andere oplossingen, deze kunnen niet geëgaliseerd worden. Zo kan de ondervloer vaak invloed hebben op de keuze van een bekleding.

Onze eigen vakmannen kunnen deze werkzaamheden verrichten. Als de werkzaamheden zijn afgerond lopen zij samen met u de gemaakte werkzaamheden langs om op te leveren. Mocht er dan nog iets zijn kunnen onze stoffeerders dit gelijk aanpassen of heeft u nog vragen kunt u deze aan onze mannen stellen.

Ook voor onderhoud van marmoleum kunt u met advies bij ons terecht. Wij verkopen de juiste schoonmaak/onderhoud voor uw nieuwe of bestaande tapijt-vloer.

Vloerenstudio Nederland

Wij staan voor:

E

Ervaring

Met 20 jaar ervaring in de woning en projectstoffering.

E

Advies, verkoop, deskundig

Advies op maat voor elke situatie.

E

Vrijblijvend en op afspraak

Je bent altijd welkom met of zonder afspraak.

E

Transparant

Je krijgt bij ons altijd een eerlijk en duidelijk advies.

E

Kwaliteit

Voor ons nummer 1 in zowel de voorbereiding als uitvoering van elke opdracht.

E

Bezoek aan showroom

Wij hebben een ruim assortiment met de meest actuele vloeren, gordijnen en zonwering.

Openingstijden Showroom:

Maandag: Showroom gesloten
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Wilt u advies of meer informatie? Maak dan een afspraak zodat wij u goed kunnen helpen!

Showroom
Het Vergun 30
6931 KD Westervoort

Telefoon:
026 - 3034211

Mail:
info@vloerenstudionederland.nl

Vloerenstudio Nederland helpt u graag met advies, verkoop en deskundige montage van vloeren en gordijnen. Wij hebben 20 jaar ervaring in de woning & project markt.

In Westervoort (bij Arnhem) hebben wij een mooie en overzichtelijke showroom, met actuele producten en trends die regelmatig getoetst en veranderd worden.

Officiële dealer van Scratchnomore
Geen krassen meer!