Vloerenstudio Nederland

Met een zeer gemotiveerd, enthousiast en ervaren team staan wij voor je klaar in TolkamerWij kunnen je tijdens het hele proces begeleiden, van ontwerp tot een vakkundige uitvoering. 

Merk pvc vloeren Tolkamer

Bij Vloerenstudio Nederland in Westervoort, dichtbij Tolkamer vind je een breed assortiment aan pvc vloeren van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar Ambiant, Cotap, Belakos, Invictus, Riviera Maison Flooring, Viva Floors, VT Wonen, Forbo, Tarkett, Desso, Hamat, IVC of Moduleo – bij Vloerenstudio Nederland hebben ze het allemaal.

Pvc vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze zijn perfect voor drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, keuken of hal. Daarnaast bieden ze ook nog eens een groot scala aan stijlen en designs om aan elke smaak te voldoen.

Bij Vloerenstudio Nederland begrijpen ze dat het kiezen van de juiste pvc vloer een belangrijke beslissing is. Daarom staan hun experts klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw huis. Ze kunnen je adviseren over welk merk en design het beste past bij jouw interieur en levensstijl.

Dus als je op zoek bent naar hoogwaardige pvc vloeren in Tolkamer, hoef je niet verder te zoeken dan Vloerenstudio Nederland. Bezoek hun showroom en ontdek de vele mogelijkheden die zij te bieden hebben.

Vloerenstudio Nederland

Wij staan voor:

E

Ervaring

Met 20 jaar ervaring in de woning en projectstoffering.
E

Advies, verkoop, deskundig

Advies op maat voor elke situatie.
E

Vrijblijvend en op afspraak

Je bent altijd welkom met of zonder afspraak.
E

Transparant

Je krijgt bij ons altijd een eerlijk en duidelijk advies.
E

Kwaliteit

Voor ons nummer 1 in zowel de voorbereiding als uitvoering van elke opdracht.
E

Bezoek aan showroom

Wij hebben een ruim assortiment met de meest actuele vloeren, gordijnen en zonwering.

Openingstijden Showroom:

Maandag: Showroom gesloten
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Wilt u advies of meer informatie? Maak dan een afspraak zodat wij u goed kunnen helpen!

Showroom
Het Vergun 30
6931 KD Westervoort

Telefoon:
026 - 3034211

Mail:
info@vloerenstudionederland.nl

Vloerenstudio Nederland helpt u graag met advies, verkoop en deskundige montage van vloeren en gordijnen. Wij hebben 20 jaar ervaring in de woning & project markt.

In Westervoort (bij Arnhem) hebben wij een mooie en overzichtelijke showroom, met actuele producten en trends die regelmatig getoetst en veranderd worden.

Officiële dealer van Scratchnomore
Geen krassen meer!