Vloerenstudio Nederland

Recensie schrijven

Schrijf hier uw ervaring over ons bedrijf. 

   
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 8 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Heel slecht0%

Prachtige vloer en toegankelijke en prettige communicatie

Rated 5,0 out of 5
september 30, 2023

Een vloer uitzoeken is niet makkelijk, zeker niet als de een weet wat zij wil en de ander het lastig vindt om het in een geheel voor te kunnen stellen.

Eef en zijn vrouw hebben geduld en denken mee ! Het is een feestje om bij VN een vloer te kopen. Na een keuze te hebben gemaakt was het nog even wachten voor het gelegd zou gaan worden. Maar het resultaat is prachtig. De vloer ( zoals geadviseerd ) geeft warmte , een luxe uitstraling en past helemaal bij ons! Bedankt voor het advies en de kundige legservice.

Eveline

Prachtige visgraat vloer

Rated 5,0 out of 5
januari 21, 2022

Vorige week is er een prachtige visgraat vloer met bies bij ons gelegd. Het ziet er ongelofelijk strak uit. Zeer positief over het resultaat maar ook over het personeel. Vriendelijk personeel.

Raoul

Prachtige vloer & en super service👍

Rated 5,0 out of 5
oktober 26, 2021

Nog vol in onze verbouwing van ons jaren 60 huis op zoek gegaan naar een bedrijf voor onze PVC-vloer wens. Bij toeval bij VN Vloerenstudio Nederland terecht gekomen. Wij waren bij de buren voor een keuken.

Bij VN werden we gastvrij ontvangen en geholpen. Aan de hand hiervan stalen mee naar ons huis en afspraak gemaakt voor een offerte. Prima en eerlijk advies, tevens voor onze trap. Mooi in stijl van ons huis. Strakke offerte voor de vloer en trap.

In juni is het allemaal gelegd en in orde gemaakt. Eind augustus zijn wij er gaan wonen en super tevreden over onze vloer en trap.

Deze week een klein snij foutje ondekt. Contact gelegd en binnen een dag bij ons aan de deur en hersteld. Dat noemen wij nog eens service. Toppers!

Conclusie: Top bedrijf, fijne winkel voor het stofferen van je woning en vloeren, kundig advies, monteren van alles heel kundig en netjes.

Een super team. Dank jongens!

Arno

Persoonlijke touch en ook nog een topvloer

Rated 5,0 out of 5
juni 4, 2021

Wat vooral heel prettig is, is de persoonlijke manier van zakendoen. Zowel telefonisch als via de mail uiterst prettig (en snel) te woord gestaan. Alles keurig in overleg en het resultaat mag er zijn! De afwerking is keurig en de heren die kwamen leggen waren gezellig en kundig. Een dergelijk bedrijf gun ik veel meer mijn klandizie dan zo’n ‘reus’ die de klanten voor het uitkiezen heeft. Juist door die persoonlijke ’touch’.

Mika

Super PVC vloer

Rated 5,0 out of 5
mei 25, 2021

Vloerenstudio Nederland heeft bij ons een schitterende visgraat PVC vloer met band en bies gelegd! Staat schitterend in ons jaren 30 woonhuis, mooi afgewerkt met een hoge plint! Super tevreden met de service. De mannen die de vloer komen leggen; ook top! Vakkundig en heel aardig. Al met al zeer aan te bevelen!

Rianne

Openingstijden Showroom:

Maandag: Showroom gesloten
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Wilt u advies of meer informatie? Maak dan een afspraak zodat wij u goed kunnen helpen!

Showroom
Het Vergun 30
6931 KD Westervoort

Telefoon:
026 - 3034211

Mail:
info@vloerenstudionederland.nl

Vloerenstudio Nederland helpt u graag met advies, verkoop en deskundige montage van vloeren en gordijnen. Wij hebben 20 jaar ervaring in de woning & project markt.

In Westervoort (bij Arnhem) hebben wij een mooie en overzichtelijke showroom, met actuele producten en trends die regelmatig getoetst en veranderd worden.

Officiële dealer van Scratchnomore
Geen krassen meer!